MaNo Spirituel Essens

Mød kvinden i MaNo

Maria Norstrand

Maria Norstrand MaNo Energiarbejder


Velkommen!


Det vigtigste for mig i MaNo er DIG og din rette vej. og den historie der skabes er forskellig for alle.

Alle kommer med bagage og blokeringer - og det er hvordan dét håndteres, at vejen banes for nye muligheder og/eller ændring i kropstilstand.


At have lyst og mod til at gøre en forskel. At gå den spirituelle vej og vise en vej for andre ift. de spirituelle oplevelser og tanker kan være svær. Jeg oplever flere og flere af mine medmennesker ligeledes står i situationer som kan være svære at navigere i, i denne fysiske verden. At alt skal kunne ses og høres eller røres før det findes. Jeg skal ikke overbevise dig om min tro og overbevisning - men vise dig lige netop dit potentiale, så du finder din tro.

Jeg håber at kunne bidrage til at det ene ikke udelukker det andet.

At en forenet sjæl, krop og sind er en vej for de fleste og ikke kun de få.

Der er så meget livskvalitet når alting forbindes med hinanden.

Når du kommer til MaNo kan du være sikker på jeg selv har gået og går vejen.

Det vigtigste for mig er at du føler dig tryg og at du går herfra med noget til din livs vej.


Jeg er:

Healer & Reiki Master Teacher:

Min egen begyndelse på healing var at opdage det, at kunne heale mig selv, familie og venner - jeg opdagede hvad jeg kunne helt naturligt og blev bevidst om denne medfødte gave. Jeg tog derefter Reiki master teacher uddannelsen for at styrke evnen, gøre det mere håndgribeligt og for egen udviklings skyld.
Jeg underviser i den originale Reiki 1-2-3 som jeg her helt unikt sammensætter med kursistens egen intuitive vinkel, netop fordi at dét tilsammen giver virkelig fantastiske resultater og personlige muligheder

Certificeret Healer med de Åndelige Læger:

Hvor jeg faciliterer rum og energi - og hvor jeg observerer deres smukke arbejde og beskeder som efter seancen videregives til klienten.

Clairvoyant Rådgiver:

Jeg bruger mine evner dagligt med klienter, både i private og erhvers sessions. Jeg har løbende tillært mig nye arbejdsredskaber som udvider mine kompetencer og støtter mine spirirtuelle evners udvikling både personligt og professionelt.
Jeg har på flere måder oplevet tidspunkter som styrker mig i, at jeg står klarest i mit eget lys og netop det lys - som er individets eget - , vil jeg også gerne fremme og bevidstgøre i og for mine klienter.

Mine medfødte intuitive evner:

Jeg er Healer, Medie og modtager clairvoyante beskeder.

Farmakonom;
Jeg ved en masse om medicin og kroppens funktioner mv.
Jeg har i mit virke i medicinal industrien både haft job indenfor undervisning af farmakonom elever og undervisning af apotekspersonaler. Jeg har arbejdet med salg og markedsføring, space indretning og udvikling Og salg/undervisning af dermatologisk hudpleje til hudlæger og apoteker. Jeg synes det var nogle fantastiske år i en branche som altid er i udvikling og er meget glad for den baggrundsviden det har givet mig med.Jeg er medlem i foreningen: Dansk selskab for komplementær medicin.


Helt personligt:

Jeg er årgang 1978, gift med Anders & mor til 2 dejlige børn.

Jeg er opvokset med en familiehistorie, hvor en del af denne bærer historien om spirituelle evner - åndelig klogskab - kald det præcis det du vil, i mindst 5 generationer tilbage.
Jeg besider også disse spirituelle evner og har mærket det siden jeg var barn. Min rejse var - og er at finde min stemme og derefter finde vejen hvorpå jeg kan hjælpe flest mennesker til at udvikle/afvikle/flytte/blomstre - at få flest muligt til at skinne i deres eget lys og give mulighed for at leve deres sjæls potentiale..

Derfor vil du her hos mig i MaNo opleve dyb empati, indlevelse, forståelse og et dybt ønske om at hjælpe.
I MaNo er der plads til det hele - fordi det hele menneske er et hele.

Oplevelser hos MaNo

Gæsterne fortæller

Herunder kan du læse nogle oplevelser fra tidligere besøgende hos MaNo.

Signe fra Morud


Maria formår med hendes venlige og lyse væsen og helt særlige evner at svare på helt personlige spørgsmål og hendes svar rammer plet hver gang. Hun gør det på en respektfuld og dyb måde som gør at jeg virkelig kan reflektere og anvende de budskaber hun giver videre til mig. Hun får min varmeste anbefaling

Martin fra Morud


Jeg har nu 2 gange været hos Maria og fået en omgang healing. Jeg kan kun sige - det er fantastisk, selv for skeptikere. Jeg kommer igen.

Louise fra odense


I trygge omgivelser får jeg gennem Marias healing en ubeskrivelig ro i krop og sind, hvilket føles som balsam for sjælen. Jeg vil varmt anbefale at prøve healing hos Maria til alle, ligegyldigt bevæggrund/udfordringer de måtte have.

Gitte fra Odense


Jeg kan varmt anbefale Maria. Det var en yderst kompetent healing jeg fik. Jeg blev godt og grundigt groundet (jeg har haft en belastningsreaktion med stress tilfølge). Jeg har helt opstemt og glad i dagene efter.

Pia fra Odense


Jeg har pt. fået 3 Reiki beh. af Maria pga stress. Jeg har opleevt stor hjælp til at få indre ro og balance. Jeg fik gennem Marias behandling løsnet op for gamle følelser der sad fastlåst i kroppen og reagerede fx med forløsende gråd, hvilket var så helende for mig. Jeg kan varmt anbefale alle at få healinger hos Maria - hun er meget kompetent, behagelig & tillidsfuld som person og behandler.

Ulla fra Odense


Jeg har en del smerter i min krop og derved samler jeg væske i krop og ansigt. Allerede efter 1. behandling hos Maria så mit ansigt meget bedre ud og føltes så godt - så jeg fortsætter