MaNo Spirituel Essens

Spirituelle workshops og events. 

Event:

Klarsynsaften med personlige beskeder og hilsner.

Meget personligt og nærværende arrangement hvor jeg på kærligste vis samarbejder med kære afdøde som kommer igennem med direkte budskaber, beskeder og hilsner. Ligeså smukt samarbejde med de spirituelle guider som kommer med her og nu vigtige budskaber. Derudover clairvoyante beskeder som styres i energien og rammer lige der hvor det falder i hak.

En intens og kærlig oplevelse for alle uanset budskab modtaget eller ej!

Ydermere en oplagt mulighed for dig der er nysgerrig på det spirituelle og har brug for at se "det an". Ved dette event er ikke garanti for at alle i selskabet får besked eller forbindelse. Den spirituelle verden er på smukkeste vis mere vis end os fysiske og der er altid en mening med det der sker og kan ikke arrangeres.

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende for at høre nærmere.
Dette klarsyns event holder jeg hjemme hos dig og ønsker ml 8-12 gæster. Det plejer at vare ca 2 - 2 1/2 timer. 

Pris pr. person kr. 300,- (transporttakst tillæg pålægges v. over 30 km (2024: kr.3,79/pr km)).

Event:

Meditation og Healing med de Åndelige Læger.

Intimt og nærværende 2 timers arrangement. Kan afholdes her i MaNo eller hjemme hos dig. Vi starter med en skøn afslappende meditation hvor gounding er hovedformål. Derefter faciliterer jeg rum og energi og hver enkelt byder de åndelige læger velkommen og har en interessant og smuk oplevelse med disse. Der afsluttes med fortællinger om oplevelser i det intime rum for dem der har lyst og englekort kan trækkes ved ønske om dette.

Jeg anbefaler max 6 deltagere til dette event. Et skønt event hvor alle får en spirituel oplevelse og nogle timer med personlig selvforkælelse. Skriv til mig for nærmere informationer.

Event:

Den Spirituelle Kærlighedsdag med power & energi.

Et 1/2 -3/4 dagsevent for dig der gerne vil glæde dig selv og nogle du har kær med en fantastisk dag i spiritualitet og kærlig energi. Arrangementet kan tilrettelægges som du/i ønsker det og kan have flere emner. En fælles oplevelse kan være Healing med de Åndelige læger eller chakra meditation og de individuelle oplevelser kan være healing, clairvoyance, medieskab med en kær eller spirituel samtale.

Et skønt event hvor alle får en fantastisk spirituel oplevelse og en dag med selvforkølelse & personlig udvikling.

Kontakt mig på mail: skriv_til@marianorstrand.dk for yderlige info hvis du ønsker at give dig selv og dine kære en spirituel fælles oplevelse som lagres i hjertet. 

Uddannelse & Workshops:

Reiki Healing 1, 2 & 3 - Den oprindelige Reiki i samspil med din intuition - en SMUK forening.

Healings & intuitions workshop 1.

Velkommen til en dag med flow, spiritualitet og udvikling.

Vil du gerne lære at heale – vil du gerne lære at lytte mere til din indre stemme, din intuition,

så er denne 1-dags workshop måske noget for dig.

Med udgangspunkt i Reiki-energien lærer du de grundlæggende healings principper og at udføre

en healing på dig selv og andre.  Du modtager det første Reiki symbol indvielse, - nøglesymbolet

- som øger energistrømmen fra den universelle energi og som kan bruges når som helst.

Vi laver meditation, som du også kan bruge derhjemme for at løfte din egen vibration.

På denne workshop vil du opleve at dit personlige og individuelle potentiale kommer i fokus.

Din egen intuition vækkes og får opmærksomhed. Du styrkes i din egen kærlighed og vil garanteret blive positivt udfordret i dine følelser og overbevisninger.

Denne workshop er for alle – du behøver ingen forudsætninger – blot nysgerrighed på healing og det spirituelle.

Vil du videre med healing og intuition kan jeg anbefale dig workshop 2 & 3 som er overbygninger i Reiki symboler og indvielser og selvfølgelig masser af personlig udvikling ift det at bruge sin intuition og spirituelle evner.

Workshop Healing & intuition 1: 1-dags arrangement Kr. 1900,-max 6 deltagere, lær at heale og bruge din intuition. 


Healings & intuitions workshop 2.

Velkommen til en dag med flow, spiritualitet og endnu mere Healings energi

På denne dag får du de næste Indvielser i den originale Reiki som åbner endnu mere specifikt op for bla. fjernhealing og healing af dit mentale og emotionelle legeme.

Med udgangspunkt i Reiki-energien lærer du grundlæggende healings principper og at udføre en healing på dig selv og andre og denne dag også med fokus på fjernhealing.

Vi laver meditation som højner din vibration og sætter fokus på din indre spirituelle essens

På denne workshop vil du opleve at dit personlige og individuelle potentiale bliver mere og mere bevidst for dig. Din egen intuition styrkes yderligere og bliver mere en del af din hevrdag. Du styrkes i din egen kærlighed og vil garanteret blive positivt udfordret i dine følelser og overbevisninger, muligheder og begrænsninger.

Denne workshop er for dem der har taget workshop 1 og gerne vil dybere ned i healingsenergien og nyde godt af næste grads fantastiske energi

Workshop Healing & intuition 2: 1-dags arrangement Kr. 1900,- max 6 deltagere, Invielse i Reiki symboler og lær at fjernheale, hør om husrensning og nyd at udvikle din intuition endnu mere.


Healings & intuitions workshop 3.

Velkommen til en dag med fokus på din essens, spiritualitet og endnu mere Healings energi. 

På denne dag får du den næste Indvielse i den originale Reiki som her vil aktivere de specifikke evner i at heale alle chackra. Det er også denne workshop der forener nr 1 og 2 og gør dig mærkbart stærkere som healer. Efter denne workshop er du i stand til også at arbejde professionelt med healing hvis det er ønsket. Hvis du ønsker at bruge dette på dig selv vil du opleve god grounding og en følelse som at "finde hjem"

Med udgangspunkt i Reiki-energien lærer du grundlæggende healings principper og at udføre en healing på dig selv og andre og denne dag også med fokus på chakra.

Vi laver meditation som højner din vibration og sætter fokus på dine balancering af chakra

På denne workshop vil du opleve at dit intuitive spirituelle sind vil vokse yderligere og du vil opleve at dine healingsevner forstærkes yderligere. For nogle vil denne workshop dag også være en form for indre sjælsrejse som gør andre spirituelle evner mere bevidste såsom clairvoyance etc. På en tryg og rar måde.

Denne workshop er for dem der allerede har taget nr 1 og nr 2. Det er her de "flettes sammen" og styrkes yderligere og det er her at muligheden for et prof virke kan tage form hvis det ønskes.

Workshop Healing & intuition 3: 1-dags arrangement Kr. 1900,- max 6 deltagere, lær at chackra heale, skab dyb jordforbindelse, lær en chakra meditation og anvend intuitiv Reiki privat og prof.


Reiki Healing & intuition. MaNo kombination

Jeg oplever stor tilfredshed og glæde ved at kombinere Reiki healingsenergi og den intuitive vinkel. Jeg er af den opfattelse, at alle mennesker kan heale, hvis de ønsker det. Vi er alle født med muligheden om end den for nogle selvfølgelig er tydelig og tiltrækkende. Alle har deres egen indgangsvinkel og også som healer er det vigtigt at være tro mod sig selv. Derfor vil disse workshops være præget af en samhøringhed samtidig med en rejse i dit eget intuitive væsen.

For mig er det vigtigt ikke at skulle få nogle til at passe ned i en kasse. Og netop derfor ligger det mig på sinde at kombinere det smukke Reiki med redskabet intuition og klarfølelse.  

På disse workshop dage er der indlagt pauser til refleksion og snak og til frokost bedes du selv medbringe madpakke. Jeg stiller vand, the & kaffe til fri rådighed.. Workshop tidsrum plejer at være klokken ca 10.00-16.30. 

Du modtager selvfølgelig et diplom efter endt workshop dag: Den originale Reiki grad 1, 2 & 3.


Jeg glæder mig så meget til at se dig. Vil du allerede nu reservere din plads så skriv til mig på mail: skriv_til@marianorstrand.dk

Tilmelding er bindende, prisen er kr. 1900,- pr workshop og der betales kr 500,- i depositum ved plads booking og resten af beløbet betales på selve kursusdagen.

Her kan du læse lidt mere om den oprindelige Reiki Healing af Mikao Usui

Reiki er en tusind år gammel healingsmetode der stammer fra tibetansk buddisme & blev brug af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse.

Kort fortalt;

Metoden blev genopdaget i 1800-tallet af den kristne præst Mikao Usui. Ved studier af gamle buddistiskesutras opdagede han nogle glemte sanskritsymboler som refererede til healing. For at få større viden om healing & symbolernes hellige kraft, rejste Usui til det hellige bjerg Kuriyama. På bjerget fandt han et egnet sted til at faste og meditere. Her fastede, bad & mediterede han i 20 dage. På den 21. dag fik Usui en åbenbaring fra "Den Universelle Kilde". Han oplevede symbolernes hellige kraft og blev bevidstgjort om Reiki symbolernes helbredende kraft.

Usui opnåede stor indsigt & viden om den åndelige verden og han udviklede Usui-systemet for Naturlig Healing og kaldet REIKI.

Siden er Reiki videreført fra Reiki Mester Lærer til elev og udbredt i mange lande. Der findes flere organisationer som alle stammer fra den originale gruppe. Stifteren af "The blue Lotus" Gina Allan-Evans er i direkte linie fra Mikao Usui.

Jeg har taget min REIKI uddannelse - er uddannet REIKI MASTER TEACHER - i DIREKTE tiende led til gundlæggeren Usui, Det har jeg hos den anerkendte terapeut Berit Pedersen, som selv har taget uddannelsen i New Zealand hos Gina Allan-Evans og derfor i direkte linie til Usui.


Reiki behandling er noget der skal opleves. Reiki oplevelser vil være mangeartede. Både fra klient til klient og fra gang til gang. Dette er helt naturligt. Der findes ingen rigtig eller forkert måde at opleve Reiki på. Reiki kan bruges til erkendelse, fordybelse og spirituel udvikling. Reiki kan bruges i meditationer. Reiki kan medvirke til behandling af fysiske og emotionelle ubalancer. Under Reiki healing overføres Universel Energi til klienten, Reiki energien er ikke behandlerens egen, men kanaliseret universel energi.


Ønsker du selv at lære mere, så tages REIKI i steps og allerede efter Reiki 1 indvielse og undervisning er du i stand til at behandle dig selv og andre med healingsenergi. Jeg undeviser i Reiki 1, 2 & 3. 

Kommende arrangementer i MaNo

WORKSHOP

DATO

PLADSER LEDIGE/FULDT BOOKET

13 marts 2024

Healing & Intuition 1

3 april 2024

Healing & Intuition 2

17 april 2024

Healing & Intuition 2

22 maj 2024


Healing & Intuition 3

12 juni 2024