MaNo Spirituel Essens

HEALING

af Reiki Mester Lærer

Healing er en renselse af krop, sind & ånd. Reiki healing er grundlæggende kærlighed og energi. Healingsprocessen virker positivt for den enkelte, om du er troende eller ej er ikke afgørende.

En Reiki healing vil af modtageren mærkes meget forskelligt. Men man behøver ikke mærke noget for at healing finder sted.

Energien vil strømme i den mængde der er brug for og til de steder hvor der er behov. Efter behandlingen vil healingsenergien arbejde videre i kroppen hvorfor det også altid er vigtigt at drikke rigeligt med vand de efterfølgende dage.

Healingen er individuel og kan opleves forskelligt fra gang til gang.

Behandlingen foregår med håndspålæggelse og er en simpel men også en meget kraftfuld behandlingsform.

Behandlingen normaliserer de blokeringer kroppen måtte have og tilfører energi & velvære. Den forstærker immunforsvaret og vil harmonisere uligevægt. Intuitiv Reiki healing kan bruges mod mange fysiske og psysiske symptomer, fungerer meget smukt i samklang med medicinsk behandling og har fine resultater med bl.a. stress, nakke/skulder problemer, hormonelle udfordringer, angst, smerter og meget andet.

Priser:

Healing á 1 times varighed. Kr. 800,-

Healing baby/barn 0-12 år á 45 minutters varighed Kr. 650,-

Healing á 1 1/2 times varighed Kr. 1300,-

30 min. Som fjernhealing incl kort feedback Kr. 550,-

HEALING

med de Åndelige Læger

De åndelige læger er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og dengang arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er der & venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige tandlæger osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

De åndelige læger & healere udfører det de skal, mens jeg observerer hvad der sker. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med. For det meste kommer der også klarsyns beskeder til dig.

Har du ikke mulighed for at komme til mig, er fjernhealing med de åndelige læger også utrolig effektiv.

Skriv til mig hvis du vil vide mere.

Jeg afholder små gruppe arrangementer løbende med mit eget "meditation og healing med de åndelige læger" Jeg holder det her  i MaNo eller hjemme hos dig eller fx. i et behandler hus.. Hvis du kan samle mindst 4 skønne mennesker som ønsker et par spændende timer med ovenstående . Kontakt mig for mere info & læs mere under emnet events.

Priser:

Healing med de Åndelige læger

á 45 min varighed her i MaNo Kr. 700,-

á 30 min. varighed fjerhealing plus tlf/skriflig feedback Kr. 550,-

SPIRITUEL SAMTALE 

Klart budskab fra guider

Spirituel Samtale: Står du med specifikke problemstillinger, udfordringer eller andet hvor du har brug for et specifikt spirituelt svar. Så er dette en session for dig.

Ønsker du de spirituelle input og gode råd som giver samklang i din krop og sjæl. Har du svært ved at vælge, mærke dig selv og havd du vil og ønsker. Så er dette ideelt. 

Her afsættes 30 minutter hvor jeg fra spirituelle guider får et view og rådgivning på det du står i eller vil have et råd omkring. Direkte til dig og din personlige situation
Du forbereder 3-5 spørgsmål/problemstillinger/emner og vi tager dem stkvis.

Denne session kan foregå her i MaNo, online på video eller over telefon. Så er du ikke i nærheden er Fyn er det ikke et problem.

Priser:

Spirituel Samtale á ca. 40 minutters varighed Kr. 700,-

CLAIRVOYANCE

Indsigt, årsag & løsning 

Clairvoyant Rådgivning: Spirituel rådgivning som er berigende, tankevækkende og inspirerende. Jeg clairvoyerer på de livsområder der er i fokus og i dit nærvær netop nu og hvad der på dit sjælsplan er vigtigt at få op til overfladen, italesat og kigget på.

Det kan både være noget bagudrettet fra tidligere i dette liv og/ eller fremtidsforslag. Konkrete emner er tydelige og individuelle og det kan være er fx familie, job, nye veje i livet mv. 
Det er vigtigt for mig at du genopdager tillid til dig selv og egne styrker og får specifikke råd og oplysninger fra den åndelige verden til fx. at udvikle dig, slippe nogle ting, få aha oplevelser mv.

Denne session er både til dig der ønsker et personligt fokus og til dig som kommer i professionelt regi


I alle sessions i MaNo lægger jeg vægt på tillid og fortrolighed. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Etik er vigtig og grundlæggende og derfor stiller jeg ikke ind på 3. personer eller forudser død og alvorlig ulykke.

Clairvoyance kan foregå her i MaNo, online på video eller over telefon. Så er du ikke i nærheden er Fyn er det ikke et problem. 

Pris:

Clairvoyance  á 1 times varighed.  Kr. 800,-

KARMA  CLAIRVOYANCE

Nutid & Karmisk fortid

Karma Clairvoyance: Oplev skelsættende personlig udvikling der åbner op for dit potentiale og løsner karmiske mønstre. Gentager du de samme mønstre igen og igen. Har du følelser eller måder at være i verden på der er uforklarlige, som hæmmer at du lever frit og i overensstemmelse med dine drømme og ønsker.

Hvor du ønsker at finde årsagen.

I denne clairvoyance laver vi tilbageblik i dette liv, mellem-liv og tidligere liv - hvor vi kommer ned til direkte episoder og tid hvor jeg kigger på og løsner energien & karmisk aftryk. Du vil få forklaring og blive sat fri. Vi kigger på årsag og clairvoyant kommer der løsning og fremtidsorientere handlinger.  Du vil opleve at blive frisat for energi der har fastholdt dig og mærke en form for afklaring der gør det muligt for dig at søsætte nye handlinger der stemmer overens med dine ønsker.

Pris:

Karma Clairvoyance á 1 times varighed  Kr. 1200,-

MEDIESKAB kontakt til afdøde

Medieskab: Vores kære afdøde familie, venner, bekendte som er fløjet i forvejen har mulighed for at samle energien og komme ned i frekvens til os. Nogle er sensitive og oplever selv en tilstedeværelse på forskellig vis og andre, som jeg, har valgt en livslang ydmyg tilgang og træning i connection med dem som kommer med beskeder, hilsner & budskaber.

Jeg oplever det som meget smukt, intenst, hårdt og frisættende og som den største gave på samme tid hos de der modtager kontakten.

De givne informationer kommer subjektivt, både til mig som billeder, som klare talte beskeder. Jeg kan ikke vælge hvem der kommer igennem - jeg har tillid den spirituelle verden og ved, at de er helt anderledes oplyste end os fysiske mennesker. 

Kontakt til afdøde kan bookes 1 : 1 i en clairvoyance eller udelukkende til dette. Eller jeg afholder små personlige arrangementer med beskeder. Se mere under fanen "Events".

Pris:

Session med afdødekontakt á ca. 40 minutters varighed  Kr. 700,-

RENSNING 

af åndelig aktivitet

i beboelse og stald

Husrening: Den åndelige verden er fuld af visdom. Når jeg arbejder med den spirituelle verden ift til at rense for åndelig uønsket aktivitet ser jeg på det på denne måde: Jeg tror på at De afdøde åndelige godt selv kan finde "hjem" til lyset, hvis de vil. Når jeg arbejder er det derfor min fornemmeste opgave både at imødese, anerkende og erfare hvem der er til stede og især hvorfor de er der og hvad der binder dem der. Selve årsagen er tit forbundet med noget traumatisk på den ene eller anden måde som jeg samtidig sender en masse healing til.

Herved kan man sige at årsagen til fastlåsning bliver forløst og grunden til at blive i et hus eller andet er healet op og bearbejdet. Derefter hjælper jeg med og opfordrer til at sende dem videre afsted. Min opfattelse er at i huse mv er en boboer for det meste en katalysator for aktivitet hviket jeg også arbejder ind i. Og andre steder er det en traume fastholdelse. Historie, årsag, healing og løsning er derfor min samarbejdsmetode med den spirituelle verden i disse seancer.

Pris:

Energirensning i beboelse og stald á variabel varighed, pris er pr påbegyndt time  Kr. 700,-

Det foregår på stedet & der tilægges kørselspenge jævnfør statens takst.

Kontakt mig på tlf 91566023 eller mail skriv_til@marianorstrand.dk for at aftale nærmere.

Alt omkring os og en del af os er ENERGI.

Vibrationer, bølger og frekvens - det vi ikke kan se med det blotte øje.

Jeg laver Energiarbejde. Derfor kan nogle sessions foregå både ved fremmøde her i MaNo eller online.

MaNo Maria Norstrand

Prisliste er  gyldig indtil dec. 2024.